KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - ATINOVA ÇİÇEK ORTAOKULU

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin  çözümünde zorlandıkları soruları öğretmenlerine sormaları  amacıyla soru çözüm köşesi oluşturuldu. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Altınova Çiçek Ortaokulu'nun Altınova Kariyer Günleri tüm hızıyla devam ediyor :)

Şbt

Eğitim ve Ahlak Kongresi 02-03 Nisan 2020 tarihlerinde yapılacak.

Şbt

Kahraman Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle hazırlanan duygu yüklü 100. Yıl kısa filmi

Ock

Okulumuzda, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 1. dönem sonu karneleri öğrencilerimize verildi. Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Niyazi YENİTÜRK ve öğrencilerimizin  hazırladıkları "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası"  panosu sergilendi. Panoda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Çabalarımızı Tatlandıralım Projesi Kasım ayı etkinliğimiz

Kas

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında kazandığı 1 Milyon TL'den çok KİTAPLARA olan tutkusuyla gündeme gelen ARDA AYTEN öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle buluştu. Eğlenceli ve faydalı bir sohbet gerçekleştirildi. Bu organizasyonu hazırlayan Okul Rehber Öğretmenimiz Muhammed AKYOL ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında kazandığı 1 Milyon TL'den çok KİTAPLARA olan tutkusuyla gündeme gelen ARDA AYTEN 01.11.2019 Cuma günü okulumuza geliyor.

Ekm

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem veli toplantılarının ilki 19 Ekim Cuma günü gerçekleştirildi. Toplantıya Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız ve öğretmenlerimizle birlikte velilerimiz katıldı. Öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve sosyal-bilişsel özelliklerini geliştirmek adına Öğretmen-öğrenci-veli üçgenindeki tüm paydaşların sorumluluklarını  yerine getirmesi konusunda kararlar alındı. Toplantıda ayrıca 2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu  belirlendi.Velilerimizin istek ve görüşleri alındıktan sonra öğrenci durumlarını öğretmenlerle birebir görüşmek için velilerimiz sınıflara geçti.